Ingen aning om vad affären heter:
Filt
Team Sportia:
Simglasögon
HM:
Deo
Maxi:
Axe
Panduro:
Kuvert
Pennor
“Hold my hand because I might disappear.”

“If you weren't driving, I'd kiss you senseless," I tell him.
He swerves to the side of the road and stops the car abruptly.
"Not driving any more.”

“What do you want from me?" he asks.
What I want from every person in my life, I want to tell him.
More.”

“Because being part of him isn't just anything. It's kind of everything.”

“From this distance everything is so bloody perfect.”

“How can you just forget a person completely until the moment you see his face again?”

“Never,' he tells me in a tone full of ice, 'underestimate who or what I care for.”

“I'm very disturbed to find out that the leader of the Townies has a soul and I'm beginning to develop a bit of a crush on him.”

“So, like I asked, what’s with the nightie?”
“It smells like what I always think mothers smell like,” I tell him honestly, knowing I don’t have to explain.
He nods. “My mum has one just the same and you have no idea how disturbing it is that it’s turning me on.”

“You just have to belong. Long to be.”
Wow har tränat varje dag i tre dagar (wow haha men träna är kul så det är inget jag har svårt att börja med) men inte lyckats dra ner på ätandet så mycket (kakor,choklad och sånt) Det är ganska irriterande för det känns som hela dagen förstörs när jag inte kan hindra mig själv. Ugh nä nu måste jag ta och skärpa mig! Träningen har jag så nu är det bara att äta nyttigt! Fan Viktoria skärp dej nu, tiden går! Har ju gjort en plan så nu måste jag bara följa den!
 
Skulle igentligen vart en blå blommig kjol, men den var väll slut...
 
Okej, i början av sommaren tränade jag rätt mycket och så och jag mådde inte bra men i alla fall bättre än nu! För nu har det gått en vecka då jag bara ridit som träning och ja, jag mår skit. Att sluta träna funkar inte jag blir bara sämre och får massa tankar att jag ska sluta äta och även gjort det vissa dagar... Men tränar jag så äter jag i alla fall lite mer för då får jag inga skuldkänslor på samma sätt som om jag inte tränar. Så ja kort sagt, nu de sista fyra veckorna innan skolan så tänker jag träna, mycket! Men jag tänker också försöka äta mer normalt! Så ja Träna och Äta det är vad som står på agendan från och med i morgon!
Klarade i alla fall två dagar! Det är nog ändå rekord! Men men bara att träna extra så är det okej i alla fall! Har för övrigt gått en sväng med hunden så lite duktig har jag vart ändå! Aja, det är bara att köra igen i morgon! Så nu satsar vi på tre dagar! Det ska jag förhoppningsvis klara, ah men nu får jag ta och träna av det haaaj!
Yes! Trotsade mitt skoskav och tog en lång runda med Nellie! Känns skönt att ha gjort det så nu är det bara att rida kvar idag! Kommer i alla fall ha en go träningsvärk i morgon... Men nu jävlar sätter vi igång! Har mer än en månad tills skolan börjar så nu kör vi! Ugh, varför sitter jag framför datan nu igen då? Borde ju gå ut eller göra något produktivt! Ah ska nog ta och stretcha eller något! Haj!