Har matte prov i morgon... självklart glömde jag boken i skolan då! Jaja, det går som det går!
Vart och köpt nytt ps2 idag! Så värt! Har spelat en hel del ja! Men nu skulle pappa sova så det får väll bli en dusch och sen sängen så att jag är pigg inför provet!
Skulle spelat detta spelet men det var för mörkt så det får bli till helgen när det är ljust ute!
Cashflow! Nej men ja, sålde en klänning som jag aldrig använt på tradera så det känns rätt gött! Skickar det i morron Yes! Har träffat Sara idag! Det var trevligt!
HAHA BUSAN SARAS KATT! Så ful!
Är så 7kt nöjd med mina kläder från Brandy! Definitivt mina nya favoriter! Klänningen är för övrigt skolavslutnings-klänning!
Vad ska man säga, jag lever det var väll allt
Sjukt trött nu! Kommer inte dröja länge innan jag somnar! Så det får bli lite yoga och sen sova tror jag!
Idag annars så har väll dagen vart okej... Inte jätte bra men ja okej, överlevde! Har dock ont i mina fötter efter att jag gymmat!
Men ja, funderar på att pröva på ngn diet bara för att, kommer ändå inte klarat men får se hur det blir med det i morron!
Semledagen idag, så har passat på att trycka i mig så mycket som möjligt vilket jag ångrar rätt grovt nu.. Men men! Nu blir det kanske träna lite och så annars inget speciellt vad jag kan komma på!
Skolan idag var riktigt seg! Men jag överlevde! Sen drog jag och hade sång och piano samt åt upp all Saras mat! Haha nä men vi simmade efter det! Har även tränat och nu ska jag snart ta en dusch och sova!
Har inte gjort mycket idag, men gjorde faktiskt matte läxan! It's something! Nu ska jag hjälpa pappa och skotta gårdsplanen och sen blir det ta ett bad! Sen får vi se om jag pysslar lite också! Yes!
 
Så har Nisse legat och sovit näst intill hela dagen...
Det jag köpte på Lush i Torsdags

Min underbara parfym!
Fick även med två prover, ett på schampo och bodylotion!
 
Och idag på Panduro

Nitar
Typ pärlor
Läderreem
Sånt att göra ett armband
 
Så det ska jag syssla med i kväll!
Du vet inte vad du har innan det går förlorat. Fel. Du vet precis vad du har, men sen är det upp till dig att uppskatta det. Jag visste precis vad jag hade, ja i alla fall just den stunden. Men nu? Vad hände? Vad gjorde jag fel denna gången? Jag vet inte. För ena stunden gick det bra, ja för en gångs skull så gick det uppför. Men nu, ja nu faller jag rakt utför ett stup, utan återvändo. Om jag kunde gjort det jag gjorde för att förtjäna detta ogjort, tro mig jag skulle göra det. För tänk dig själv om rollerna hade ombytts. Du hade inte kunnat dölja det så bra som mig, jag lovar. För det är ingen lätt uppgift. Det är som att försöka gömma din egna skugga i en klart lysande sol utan ställen att ta skydd på. Det är omöjligt om du inte lägger dig ner. Men då kan vem som helst trampa på dig och det finns ingenting du kan göra åt det, för du är fast kedjad och kan inte komma loss hur du än försöker. Så snälla berätta, låt mig få andas innan du trampar på mig igen. För även fast jag visste vad jag hade, så lyckades jag förlora det. 
Yes fredag! Skolan gick rätt fort och slapp vara med på boxningen eftersom jag vaccinerat mig! Usch hatar boxning, finns ingen anledning att stå och slå på varandra... Det fysiska kommer lagas tillslut men det psykiska sitter alltid kvar.
Sen efter det drog jag till överby och träffade Sara! Så trevligt så och sen joina Sebbe! Nu är jag hemma och ska fortsätta äta en mass! Tröstätning YES! Nä men ah..
 
Min mat på överby....
Hej livet!
Idag var jag först på Nordal och intervjua 5orna, gick rätt bra ändå! Sedan åkte jag med pappa och ställde frågor till en narkotikautredare samt lyssnade på hans föreläsning! Riktigt bra och intressant! Lärde mig faktiskt en hel del! Fick även pappa till att åka in så jag fick shoppa lite på Lush! Blev min älskade parfym! Köpte även present till Sara hon fyller ju år om en månad och 5 dagar! Nej nu ska jag hitta på något, kanske till och med produktivt! Men inte matte, det tar vi till helgen!
Jag idag allmänt ja....
Vad har jag att berätta om idag egentligen? Inte mycket! Såg på film när jag inte hade något att göra! Annars inte mycket! I morron är det ingen skola i alla fall! SKÖNT! Men ska till nordal och intervjuva småbarn samt till göteborg med pappa! Nu ska jag ta en dusch!
Yes, livet Yes! Nej men vad har jag gjort idag? Massa med KO't! Ja inte intressant att skriva om direkt... Yes men har väl inget att säga, ovärt inlägga haj...
KO denna veckan... ska väl gå! Gjorde en intressant upptäckt idag, oophs!
Yes! Har äntligen beställt mina grejer! Woho! Annars har det inte hänt ett skit idag typ!
Har en hemsk träningsvärk i benen, men det är positivt! Har inget vettigt att säga ska väll se på film senare men nu ska jag se om jag kan göra något produktivt!
Du känner hur panikkänslorna sakta kommer krypandes. Men det var bara en gång, en gång gör inget, eller? För just nu känner du hur allting rasar samman och det ända du kan tänka är varför. Varför, varför, varför gjorde du det? Varför är du så svag? Du känner första tåren, tåren som avspeglar ditt misslyckande. Om du bara var lite starkare så hade du inte behövt känna såhär. Men det är du inte, du är alldeles för svag. Men det du gjort kan inte göras ogjort, det är alldeles för sent för det. Så straffa dig själv, om du inte gör det idag så se till att straffet blir dubbelt så hårt i morgon. För du får inte, du är inte värd det. I alla fall inte än.
Yes! Börjar inte för ens elva så gick och köpte praliner! Yes, blev dock inga av de Lovisa brukar köpa men hon får väll klara sig! Dock får jag se till att träna också idag men det löser sig nog!