Yes! tillbaka efter två goa dagar med Ronja samt shopping med fiis Sara! Det har vart jätte trevligt!
Under shoppingen fick jag med mig detta hem:

GinaTricot:
Tubtopp
Vila:
Jeans
Rusta:
Julklapp till pappa - Parfym osv
Hemma fint:
Julklapp till farmor - Nalle
Kicks:
Julklapp till mamma - Handkräm
 
Har även fått hem korten jag beställde!
Hade inget att göra så jag åkte med mamma in och köpte färg och färgade mitt hår! Det blev bra tycker jag allt! Haha lägg märke till min fina julgran! LOVE
1. Träna en stund varje dag
2. Städa mitt rum
3. Träffa mina underbara fiis vänner
4. Shoppa någon dag
5. Gå ut och ta bilder i skogen
6. Färga mitt hår
7. Sova! Mycket!
8. Gå en promenad med Nellie
9. Hitta på något kul
10. Rida i alla fall varannan dag
11. Massa annat random!
 
Ytterligare en grej strykt!
God morron! Regnar idag... så kan inte fota... Men ska ut och rida hästarna snart och sen blir bog en promenad med Nellie kanske! Vet inte riktigt.. får se vad dagen har att erbjuda!
Som vanligt ligger katten och sover i min säng...
1. Träna en stund varje dag
2. Städa mitt rum
3. Träffa mina underbara fiis vänner
4. Shoppa någon dag
5. Gå ut och ta bilder i skogen
6. Färga mitt hår
7. Sova! Mycket!
8. Gå en promenad med Nellie
9. Hitta på något kul
10. Rida i alla fall varannan dag
11. Massa annat random!
 
Yes! har städat mitt rum, plus resten av huset idag! Mamma blev glad i alla fall! Hon och lovisa var på Ikea så jag var hemma med pappa, fast han var på fältet så jag va forever alone... Men ja det var värt! Jag fick en liten blomma av mamma när hon kom hem! Mi Piace! Stewart hater han! Allmänt fin med handduk på huvet osv...
St
Åh gud! Saknar gamla klassen! Igår gjorde Emelie en grupp för gamla klassen med massa gamla bilder och sånt! + vi ska ha klassfest snart igen! Gu vad kul det kommer bli att få se dem igen! Haha klockrena bilder!
Idag har jag bara ätit en massa, ridit Bella och Enzo samt beställt lite julklappar! Nej jag är inte tidig.... I morron ska jag köra en Becca och städa hähä... Nä men ska faktiskt städa hela huset medans mamma och Lovisa är på Ikea... Får se hur det går! Nä nu ska jag äta sen blire nog skype med Sara!
 
Hähä fina lappar på väggen med grejer som ska göras under lovet!
 
GAAALET HÄRLIGT MED LOV! Fast kommer missa alla fiisar i skolan... Men jag överlever förhoppningsvis! Under lovet har jag i alla fall lite saker jag ska göra! Här är dem:
1. Träna en stund varje dag
2. Städa mitt rum
3. Träffa mina underbara fiis vänner
4. Shoppa någon dag
5. Gå ut och ta bilder i skogen
6. Färga mitt hår
7. Sova! Mycket!
8. Gå en promenad med Nellie
9. Hitta på något kul
10. Rida i alla fall varannan dag
11. Massa annat random!
 
Hahah Shqipe i Torsdags "Viktoria det är ju alldeles vitt på marken!" Så såg det ut så här.... men ja hon trodde att det snöade också.. fast det haglade... Så go! Nä nu ska jag äta snart! MAT <3
hq
Underbara känslan när man vaknar på morronen kollar mobilen och ser ett sms från Sara där det står att Färjestad vann igår!! GLAD! Bra början på denna dag! + åt god frukost! NOOM Jag har bara två lektioner idag typ. Historia och Gympa. Sen har vi mentorstid men det är ingen riktig lektion enligt mig... Hähä I morron börjar höstlovet! Gaah vad skönt med en vecka ledig! Ska typ sova och vara med vänner! haha och sen kanske vi skulle ha ngn klassfest med gamla klassen! Trevligt! Men nu ska jag dra mig mot bussen strax!
Nu sitter jag och Ronja och väntar på att lektionen ska börja! Börjar om tio minuter typ! Vi har precis kommit tillbaka till skolan från gymmet! Riktigt gött var det! Är pigg nu! Det brukar jag inte va... Nä men whoop!
Hej hej! Jag är trött men väldigt glad idag! Whopp! Har inget att säga egentligen.. Ska dra till gymmet med Ronja och Johanna efter skolan! Gött! Lilla Arvid har klippt sig! Vilken fiis han är! Nu sitter han och ser på film och jag antar att han väntar på att Diego ska komma tillbaka efter spanskan... I guess!
Helt plötsligt efter matte provet nu så blev jag jätte glad! Gick nog skit på provet förutom en uppgift! Haha och konstigt nog tyckte jag det var kul också! Hahaha ja men nu är jag otroligt glad! Ser allmänt fläng ut på bilden men who cares när man är så glad?
Så nu sitter du där igen. Tänker på honom, hans underbara leende och vackra ögon. För dig är han perfekt. Men ändå sitter du bara där i din ensamhet, dödar tid när du egentligen borde plugga. Men du kommer aldrig lära dig. Precis som han aldrig kommer förstå om du bara sitter där, i din ensamhet utan att ge honom något tecken. Visst du ler mot honom så fort era blickar möts men det är allt. Skulle du förstå om rollerna var ombyta? Förmodligen inte. Men att ta steget och berätta skulle vara svårt. Jag förstår dig. Men om du någonsin ska få veta, då måste du våga att släppa kontrollen. Bara för en liten stund.
Hej! Har ingenting att säga, jag är trött.... Bara om du vill veta asså! Whooop!  Har bara två lektioner MI PIACE! Tyska och biologi! Nä men borde plugga eller göra något vettigt.. men så lär det nog inte bli... TRÖTT nä ovärt hej
 
Hur är det möjligt att du inte förstår? Hennes blick är nästan alltid fäst på dig när du är i närheten. Hon släpper den bara för att söka upp dig igen. Har du inte lagt märke till hur hon kan urskilja just dig i en folkmassa. Söker med blicken snabbt och finner dig snabbt. Har du inte märkt hur hon lyser upp när du är i närheten? Eller när du säger ”Hej” och hela hon blossar upp. Du skulle kunna se det om du bara gav henne en chans. Du vet hon är blyg och rädd för en avvisning det är därför hon tar allting på avstånd. Men jag vet att hon fallit för dig. Det är uppenbart.
Drar mig med Sara och hennes familj till någon julmarknad! Sen när jag kommer hem blire rida, träna och plugga inför matte-provet!
God frukost ja... Snickers glass!
Whoop! Sitter hos Sara! Får se vad vi hittar på sen! Party! Med oss och oss själva eller inte... Venne har inget internet hemma.. fml... Nä men ah ovärt inlägg ....
Har fått fin vägg på kontoret om någon vill veta !
Bara två lektioner idag typ och mentorstid! Historia och gympa! Helt okey! Sen får vi ju glass också! Nom nä men jag är trött idag också men det löser sig! Bara typ 25 min tills lektion så venne vad jag ska hitta på tills dess.... Typ sitta och sova kanske? Nä men får se vad det blir!
Allmänt fin bild från när jag och Sara åkte buss i onsdags!
eller ja.. typ snart...
Har iaf fått upp en jul stjärna på kontoret och granen tänker jag fixa tills nästa vecka! Nä men det är typ bara två månader kvar ju!
Min lektion börjar inte för ens om en timma! Vad ska man hitta på tro.. blir väll facebook och Tumblr som vanligt! Nä men jag är tröt...
Sitter på extra matte lektion där hon går igenom det som ska vara med på provet! Somnade vid 9 igår så var rätt pigg i morse så fick spontan känsla att sminka mig och platta håret! Dock när man kommer upp till Vänersborg så spöregnar det där.. värt! Nä men nu blire fokus på Matten!
Whooop! Sitter och lyssnar på musik på engelska lektionen! Nä men är grymt trött! Ska se på film efter denna lektionen iaf! Funderar på att dra till Lidl innan och köpa godis att ha på filmen.. vi får se hur det blir! Vi ska se på American Phsyco! Funderar på att sitta och bara awww varje gång någon dör... hähä nä men ah.... Bara 25 minuter kvar på lektionen! TUMBLR here I come! Fin bild! Min mobil åkte i golvet samtidigt som den togs! Bara så ni vet...
Hängt upp en doftgran i kontoret! Whopp bara för att jag kan och älskar doft tjofräser! Så nu har jag det bra! Nä men börjar inte lektion förens 9.35 så vi får väll se vad jag gör tills dess! Blir inte matte iaf! Kanske svenska eller fortsätta på min "55 things before i'm 18" lista!
Yes ny vecka nu då! Ska se på teater idag 10 minus 4! Så blir ingen biologi lektion idag... Dock måste jag ha Tyska.. Yey! hä..
Nä nu ska jag läsa och Becca ska göra matte!
Jag vill inte va med på bild idag....
NOOOM! Bakad potatis i micron + massa smör!
Mycket mindre depp idag! whoop! Glad! fast trött.... Nä nu ska jag fortsätta äta! smal!
F*n vad irriterande det är att alla ska bli kära helt plötsligt... och här sitter man själv helt forever alone!! Åh man kan se hur folk runt omkring blir ihop med folk och man bara FU get a room! Oh och inte nog med det! Nu ska vi ha f*cking kärleks projekt på skolan i historian och svenskan... Vill INTE! Ensam och förtryckt och har inga vänner! Uscch så sick on it! Hatar kärlek!
Detta ska tydligen betyda "f*ck you", lärde mej det på svenska lektionen av min lärare.. Hahaha
Nu var jag inte särskilt nyanserad.. men who cares?
NOM!
Sitter hos Sara och har precis kommit tbx från marknaden... KALLT!
Köpte iaf god sockervadd, sara en munk och Emma köpte ett kanderat äpple och en 1D mössa...... Ao men nu ska vi se på film!

Ett

Kära Sierra

I morgon börjar jag första dagen på gymnasiet, jag önskar att du kunde vart med mig. Vi skulle fått tre helt underbara år tillsammans, det vet jag. Men eftersom du inte finns här vid min sida längre så ska jag försöka att vara stark. Stark för oss båda. Jag har lagt hela sommaren, ända sen du försvann åt att sörja men nu är det dags att gå vidare. Inte glömma dig utan bara försöka att fortsätta leva, överleva. Jag vet att ingenting kommer bli som det var innan, men om inte mitt öde ska sluta på samma sätt som ditt så måste jag försöka. Försöka att inte ge upp. Jag har valt det blå linnet, du vet de där som du köpte åt mig på min 16:e födelsedag i våras och jeansen jag hade på mig den dagen då det inträffade. Det får mig att minnas den dagen jag fick linnet utav dig och ditt minne känns så verkligt som om du inte alls är borta. Det är därför jag valt den, för kunna ha dig vid min sida, även fast du inte finns där.

Två

Mobilen ringer, klockan är halv sju och jag måste stiga upp. Idag är det den första dagen på gymnasiet. Ny skola och nya personer. Personer som jag antingen kommer förakta eller gilla. Jag slänger på mig kläderna, ett blått linne och jeans. Inget speciellt om man bara tittar på dem som vanliga plagg, men de två som vet historien bakom dem kommer för alltid tiga om den, då den ena inte kan yttra sig och den andre vill inte tänka på händelsen. Jag tar på mig lite smink för att lätta upp mitt ansiktes dystra uppsyn, jag kunde vart söt men det är jag inte. När jag är klar springer jag ned för trappan tar med mig ett äpple och går ut och börjar gå till busshållplatsen. Det är inte så långt att gå, det tar knappt tio minuter men när jag väl är där så känner jag mig helt utmattad. Jag andas tungt och kan inte förstå varför jag känner så, men mina tankar skingras snabbt när Ian kommer fram till mig. Ian och jag har bara känt varandra väl i ett år men ändå har vi en stark sammanlänkning. Han var den som fanns där för mig dagen efter att Sierra försvunnit och han har vart vid min sida hela sommaren efter det. I bland funderar jag på varför det inte blev någonting mer men vi båda vet svaret allt för väl. Jag vågar inte ta det steget, inte fullt ut och sen har ju Ian hans första kärlek som han aldrig kommer att glömma. Vi står där och vänta tillsammans i morgonsolens strålar när bussen äntligen kommer. Jag och Ian kliver på och sätter oss i mitten av bussen. Vi pratar till en början men det slutar med att jag somnar och han får väcka mig när det är dags att gå av. Vid den stunden önskade jag så hemskt att vi hade valt samma gymnasium men det var innan Sierra försvann då jag och han inte alls var lika bra vänner och det var meningen att jag och Sierra skulle gå tre år till på samma skola. Jag skjuter undan tankarna och koncentrerar mig på vilken buss jag ska ta och när jag väl funnit den kliver jag på. En mängd människor sitter redan på bussen men som tur lyckas jag hitta en ledig plats. Bussresan tar bara 5 minuter och alldeles för snart står jag framför skolans öppna dörrar. Jag får lite lätt panik men går sakta in genom dörrarna efter några andra tjejer. En med axel-långt rött hår och en med brunt hår som går ända ner till svanken. Jag måste erkänna att min avundsjuka växer lite när jag ser den brun-hårigas ansikte också. Ett otroligt sött ansikte till det långa håret. Vissa kan tydligen få allt. Jag sätter mig på en stol bland några andra. Jag hinner inte uppfatta hur de ser ut innan min koncentration vänds mot rektorn som som tar till orda. Även fast jag försöker att koncentrera mig på vad hon säger så är det som att orden bara passerar öronen. När jag äntligen lyckas lägga all min koncentration på henne så hör jag att hon ska ropa upp namnen i vilken klass man ska gå i. Hon börjar med den första där jag spänt lyssnar efter mitt namn. Jag hör namn efter namn och sist mitt. Jag ska alltså gå i den första klassen. Nu när det var avklarat försvann all min koncentration och alla tankar fladdrar runt. När alla reser sig upp förstår jag att vi ska samlas i våran klass. Jag följer efter läraren som har min klass. En normallång blond kvinna vars namn var Carin. Väl framme vid klassrummet sätter vi oss i en ring. Till min förvåning ser jag att både den röd-håriga och brun-håriga tjejen är i samma klass och nu när jag ser den rödhårigas ansikte inser jag hon också är otroligt söt. Jag tittar mig omkring och ser tre blonda pojkar och en svart hårig pojke samt två blonda tjejer och tre brun-håriga tjejer till. Alla är så otroligt söta eller vackra och så sitter jag där. Jag kan inte säga att jag passar in i den klassen bra alls med mitt ansikte. Till min förvåning inser jag att alla tittar på mig spänt. Jag ser förskräckt på min lärare som med vänlig röst ber mig att säga mitt namn. Jag stammar nästan fram Irina och de fortsätter till personen bredvid mig, den brun-håriga tjejen. Hennes namn är Raina, ett ganska ovanligt namn men väldigt vackert. Jag koncentrerar mig mer denna gången när vi går igenom namnen igen och jag lyckas snappa upp att den svart-håriga pojken heter Dean, den rödhåriga tjejen Lily och en annan otroligt vacker brun-hårig tjej har namnet Regina. Jag har aldrig vart bra på namn och mina försök till att lära mig de andras namn försvinner sakta med min koncentration. Vi gör några lekar och sen helt plötsligt var dagen slut och jag skulle ta mig hem. Jag går ut till busshållplatsen och ställer mig där först. Regina kommer efter mig med raska kliv och ställer sig bredvid mig. Jag ser på henne och hon ler och frågar vilken buss jag ska ta. När jag svarar lyser hon upp och svarar att hon också ska göra det idag men andra dagar så åker hon en annan buss. Jag ler mot henne och ser att Dean inte var så ensam som han såg ut i klassrummet. Han kände visst en mängd av personer som antagligen går i de andra två klasserna. Till min lättnad ser jag hur bussen kommer och jag hoppar på den först. Jag sätter mig i mitten av bussen och Regina sätter sig bredvid mig. Jag ser hur Dean och hans vänner intar platserna längst bak. Regina drar sig till min uppmärksamhet och under fem minuter lyckas hon fråga ut mig om en hel mängd olika saker men även fast hon hela tiden kommer med nya frågor känner jag hur min blick hela tiden dras mot Dean längst bak i bussen. När jag äntligen ska hoppa av bussen ser jag till min förtjusning att Ian står där och väntar. Jag säger snabbt hej då till Regina med ett leende och nästan kastar mig av bussen. Jag möts av Ians leende och han berättar om sin dag. Han verkade gilla den nya skolan och när jag själv tänker efter så har inte dagen vart så dålig ändå och om nu Regina någonsin kommer vilja prata med mig igen efter min snabba flykt från bussen så kanske jag redan skaffat mig en vän.

Tre

Kära Sierra

Jag har gått en vecka på den nya skolan nu och jag har i alla fall skaffat mig två vänner. Regina och Lily. Båda är otroligt söta och snälla och jag kan egentligen inte förstå varför de skulle vilja tillbringa tid med mig men det gör dom. Även en tjej som heter Raina har jag pratat med en del och vi åker samma buss visade det sig när Regina började åka den bussen det är meningen att hon ska åka med. Vi har suttit bredvid varandra och pratat några gånger och hon är verkligen snäll. Sen måste jag berätta för dig om den här killen, jag har inte pratat med honom själv. Du vet ju hur blyg jag är, men har är otroligt söt och vi har fått ögonkontakt ibland vilket har lett till att jag rodnat men det ska vi inte gå in på. Hans namn är Dean och har svart kort klippt hår och varma bruna ögon. Jag tror jag håller på att bli tokig för ibland är han det enda jag kan tänka på. Men i alla fall, klassen har än så länge verkat trevlig och lärarna är än så länge snälla mot oss. Jag önskar du kunde vart här och gått igenom detta tillsammans med mig, det hade vart så mycket lättare för även om jag fått vänner så känner jag mig vilsen och rädd. För de kanske får reda på vad som hänt och börjar behandla mig som ett psykfall vilket jag ibland känner mig som. Jag kan i alla fall berätta en bra sak för dig, jag har gått ner ett kilo och då har jag ändå ätit så mycket som jag brukar men börjat träna! Nu måste det bara hålla i sig, jag vill verkligen bli smal och jag kanske kan lyckas.

Fyra

Måndag igen, en hel vecka har jag gått på min nya skola och jag trivs faktiskt. Jag har fått några vänner och allt flyter på rätt bra. I alla fall just nu. Första lektionen, svenska, flyter på rätt bra och helt plötsligt är den slut. Jag har börjat inse att jag hela tiden söker efter Dean om han är i samma rum eller i närheten, varför jag gör det är jag inte säker på.. Jag har aldrig blivit riktigt kär i någon så hur ska jag veta när det inträffar?  Kanske är det bara jag som är dum och inbillar mig saker, det skulle inte förvåna mig. Jag letar upp Regina och vi går tillsammans till matsalen, jag kollar inte ens vad det är för mat utan tar mitt glas med vatten och går och sätter mig. Regina som tydligen gjort samma som mig sätter sig mitt emot mig. Vi sitter och pratar rätt länge tills vi inser att nästa lektion börjar snart

 

 

Långt bak

 

Vi kliver av bussen, det är helt tomt på busstationen. Jag vänder mig om och säger ”hej då” till Dean, han ler och säger ”hej då”  till mig också. Jag går till busskuren där min nästa buss ska komma. Men på vägen springer han ikapp mig och säger: ”Vi är bara vänner väll? Inget mer? Du har inga känslor för mig, eller?” Mitt hjärta bultar hårt och jag vill så gärna säga sanningen, men tanken av en avvisning från honom får mig att tveka och snabbt stamma fram ”nej”. Han ser på mig, ler och säger ”jag tänkte väl det”. Dålig till mods går jag till busskuren. Bussen kommer inte för ens om 20 minuter. Jag sätter mig ner och och blir förvånad över synen av att Dean kommer springande tillbaka mot mig. Han slår blicken rakt i mina ögon och säger med skarp röst ”Jag gillar dig och jag vet att du gillar mig också, men vi båda är för rädda att det ska gå helt fel! Men jag är beredd att försöka om du är det. Vi tar det lugnt och drar inga förhastade slutsatser okej?” Jag tittar på honom helt förbluffad, men någonting i mina ögon måste avslöjat mig för sakta lutar han sig mot mig och kysser mig.  Alldeles för snart lutar han sig bort från mig och ler. Sedan utan ett yttra ett ända ord går han bort från mig och försvinner upp på hans nästa buss. Jag tittar mig omkring mig och sedan på klockan. Min buss kommer vilken minut som helst. Men jag kan inte förstå hur kunde allting gå så snabbt. När jag senast kollade på klockan var det ju 20 minuter kvar och nu? Inga.

Sådär lagom trött är jag idag men ah det får gå! varken Becca eller Ronja är här idag så rätt forever alone är man.... Men men jag överlever nog! Det finns ju andra fisar också! Om typ en timme har jag möte med Caroline! Matte! Aop! Ska träffa fis-Sara iad iaf! WHOPP!
Allmänt gosiga klär idag!
Haft en rätt bra dag idag! Nu måste ja bara vänta en timma typ på nästan buss då jag missa den första... FML
Tur att man har Sara att snacka i Skype med och messa med Becca! Om hon bara svarade ngn gång.... Hon är nästan lika seg som jag på att svara på sms... Nä men borde plugga men ska nog dra till Lidl och köpa choklad! Smal.... nä men får börja i morron! Nä vet inte varför jag skrev så mö.. men ah! Haj!
Cubus
Knästrumpor
Kappahl
Halsband
Ica Maxi
Deo
NU DRAR JAG MIG MOT ÖVERBY IDAG IGEN! Först en timma med Ronja och när hon drar så möter jag upp Sara! Hon ska kolla på en väst tror jag det va...
Bik Bok
Tröja
Kjol
Tofsar
Spännen
Japp sitter med Ronja i ett "fint" grupprum! Det går jätte bra! hähä....

Jag betraktar henne från avstånd som så många gånger förut. Hon äter inte. Hon ler inte. Hon är helt likgiltig. En bomb skulle kunna explodera bredvid henne och hon skulle antagligen inte röra en min. Jag skulle vilja säga någonting till henne, men jag vet inte vad... Jag har aldrig haft det lätt att prata med folk som jag inte känner. Hon stirrar blint framför sig, undra vad som rör sig i hennes huvud, kanske tänker hon på något så simpelt som läxor... ..eller kanske på något så stort som livet. Jag hörde en gång att hon försökt att ta livet av sig. Jag vet inte om det stämmer men om det gör det så skulle jag vilja veta varför. Varför en människa som inte ens är myndig skulle vilja ge upp innan hon ens har börjat leva. Kanske drack hon igår. Hennes ögon är matta och blodsprängda. Hjälpte det? Dränkte det hennes sorg? Förmodligen inte, för då hade hon inte suttit där i sin ensamhet. Men hon är väldigt vacker. Det syns, bakom alla år hon skadat sig själv genom svält så finns det en vacker flicka där under. En flicka som skulle få alla killar på fall. Hon var inte osäker innan. Innan hon började svälta själv och leva på alkoholen. Men nu faller hon lätt till tårar så fort någon ber henne om något. Hon vill sitta där i sin ensamhet. Helt ensam.

 

Är jätte trött och inte taggad alls... men aaja det får gå!
Upptäckte hur fint det var i fönstret! Whoop blå himmel!
Mi Piace!
Extremt trött! Har inte gjort så mycket idag men ändå.... Så nu ska ja sova!
Tumblr funkar inte.... Kommer inte överleva dagen...
Nom! är inne på andra glassen nu!
Färjestad vann mot Brynäs 4-1!!!!!!!
GLAD CHEY!
Whoop! Snart ska jag dra mig mot skolan! Möte med Åsa sen på matten så är Caroline sjuk... så det blir bara Biologi med Petrus som blir vanligt idag! Får förmodligen reda på provet då..... Kul
Rätt trött men ändå rätt glad idag! Pallar inte skriva nö...
Japp har skolfoto idag och det regnar ute så mitt hår är ju som det är.. aja who cares! Min outfit ídag! Skulle haft det även om det inte vart skolfot! Och ja jag har en snygg bild på väggen!
NOM!
MI PIACE!
Nu ska jag dra mig mot bussen hej!
Hepp då fick man inte sitta i varandras kontor.... who cares! Fuck da police nä men eftersom Ronja pluggar så sitter Jag, Becca & Gabbe i ett knasigt och väldigt vitt grupprum.... Ao Cool burk Gabbe fixa!