Okej dag ändå, i alla fall till att börja med men sen efter att jag klivit av bussen har det bara gått utför! Jaja om typ en timma ska jag träna för Nina och sen har jag läxa att göra! Fast har ändå inte särskilt mycket, det är bara det att jag skjuter upp det! Men i morgon är det fredag sen helg och sen har vi KO, positiva är inga vanliga lektioner! Men men får ta tag i livet nu!
Dagen var väll okej, slutade tidigt vilket var skönt! När jag kom hem har jag ridit och ätit lite för mycket, men men! Aja det senaste har jag sjungit högt och fult och nu får vi se om det blir att se på en film eller sova!
Vet inte vad det är som händer med mig! Känner mig helt off och känner inte för att göra någonting... skulle helst bara sova hela dagen också! Nej usch men nu måste jag göra tyskan och sedan träna! Efter det får det bli dusch och samhällskunskap!
Yes! Var och gymmade med Sara träffade även Izak! Kan lätt säga att detta var höjdpunkten på dagen! För övrigt har dagen vart hemsk! Lång och ja bara usch! Så nu ska jag trösta mig med att Lovisa bakat rulltårta! Får ju fuska en gång i veckan och idag var inte en bra dag! Plus rulltårtan är bara god fösta dagen typ! Men i morron återgår vi till att inte fuska!
Jag och Sara har dratt oss till Izak så vi ska tjocka oss och ha det allmänt fint haj!
Fin bild YES
Sitter på birger! Allmänt söta små fiisar! August sitter vid mitt bord och de andra två på andra sidan så jag var lite allmänt diskret och tog bild på dem och samtidigt sträckte Wictor på sig! Haha! Yes bara två lektioner idag! Skönt!
Augusts fina sökning på youtube när han fick låna min data.....
Tattat den av Sara, puss!

10 saker jag tycker om:
Sjunga
Spela piano
Springa
Var vid havet
Shoppa
Skriva
Vara i skogen
Fota
Gymnastik
Spela bas

9 saker jag tycker mindre om:
Fotboll
Falska människor
Twilight - böckerna
Hunger Games - Mockigjay
Basket
Prata inför folk
Min näsa
Misslyckas
Laxbiffar

8 filmer jag gillar:
The condemned
Battle royale
Tomorrow when the war began
Harry Potter - filmerna
Bridge to terabithia
The journey to the center of the earth
Pingvinen och lyckostenen

7 saker jag vill göra i framtiden:
Gå på College
Jobba som volontär i U-land
Åka till Ryssland
Åka på språkresa
Hoppa 135 med Bella
Åka tillbaka till Irland/England
Lära mig ett till språk

6 böcker jag tycker om:
The perks of being a wallflower
Harry Potter¨
Skriet från vildmarken
The host
Ingo
The poetry girl

5 saker jag är rädd för:
Spindlar
Döden
Ormar
Att bli instängd
Bli bortglömd

4 ord som beskriver mig:
Naiv
Blyg
Snäll
Annorlunda

3 saker jag ser fram emot:
DH - summer
Åka utomlands
Åka till havet

2 saker jag inte vill leva mitt liv utan:
Familj
Vänner

1 bra låt:
Ed Sheeran - Give me love
Min matte lektion börjar om en timma, men jag ska va duktig och plugga matte redan nu!
Varken snabb eller seg dag! Har tränat för Sten, men det är väll allt produktivt jag gjort idag.. Ska försöka att plugga lite men kommer förmodligen sluta med att jag gör något annat! Aja har i alla fall gjort själva matte läxan så det är lugnt!
Tränade för Nina P idag och kan bara säga att jag frös! USCH! Så kallt, inte kul! Har inte gjort något speciellt annars idag är allmänt trött och vet inte vad jag vill göra... Ska i alla fall äta en massa idag! Får bli en sista dag med att vräka i mig idag! Har ju inte gjort det så mycket som förr men nu har jag fem veckor tills sportlovet så nu kör vi! Men jag har nog bestämt mig för att spela lite piano och sjunga!
Det är inte själva delen att yttra mig, att få fram tonerna på tungan som skrämmer mig. Det är mer den delen med om ingen lyssnar, om ingen bryr sig om mina ord som får mig att tveka. Att jag så ofta snubblar på orden gör det inte heller lättare och att jag uttrycker mig klumpigt händer alldeles för ofta. Men ibland kan det hända att jag pratar på, men det händer bara när det är folk som jag känner mig bekväm med fast innerst inne finns en tanke på rädslan kvar. Sen händer det att jag pratar på av osäkerhet men då har orden som kommer ut inte någon större betydelse. Så jag pratar, men antingen för mycket eller för lite då man bara hittar mellantinget när man inte fruktar det. Så även om det skrämmer mig så gör jag det, precis som när du hoppar ner i vattnet från en hög höjd. Du vågar språnget och kanske känner dig skräckslagen under tiden men när du väl är åvan ytan igen så känner du dig nöjd med dig själv. Att du vågade övervinna skräcken. Men ändå nästa gång du står där uppe och ska hoppa igen, så tvekar du. Så själva delen med att prata är inte den som skrämmer mig mest, utan just allt det där som hör till.
Yes! Bara mentorstid kvar nu! Sen ska jag hem till Sara så ska vi gå och gymma! Aop ska bli skönt, eller ja i alla fall efter! För övrigt en bra dag även fast jag vart väldigt trött!
Inte så hemsk dag även fast det började dåligt med att bussen vart försenad! Men resten av dagen har faktiskt vart mysig! Har en fråga kvar i Biologi'n, en svenska grej, matte, samhäll, engelska och historia att göra så något av de ska jag göra när jag kommer hem! Jag ska också träna lite! Yes, men bussen går om en kvart så får se vad jag hittar på tills dess!
Allmänt seriös bilde hej!
 
Tar mg i kragen och pluggar biologi, samt äter banan! Har hemtenta som ska in om en vecka så lika bra att börja så jag kan koncentrera mi på annat sen!
Du sitter där, ensam. Tänker varför just jag? Men egentligen, vad har du att klaga över? Om du bara försökte, om du bara vågade. Allt skulle vara så annorlunda då. Men ändå så sitter du bara där. Helt tyst. Inte ett ljud. Men plötsligt bryts din tystnad av ett inre vrål. Ett oljud som har funnits inom dig i månader men inte för ens nu hittat ut. Du hade kunnat stoppa det, om du bara hade vågat. Men du vågar inte. Du skulle kunna göra som du alltid gör nu. Fly. Men vad skulle det tjäna till? Att komma till ett nytt ställe och genomgå samma sak igen? Är inte det mer skrämmande än att faktiskt konfrontera din rädsla? För konfronterar du den nu så skulle du kunna gå vidare för en gångs skull. Men flyr du så kommer du att sluta i en cirkel utav nederlag och flykt. Då skulle du för alltid bli kvar utav minnet av din mardröm. Mardrömmen som du lever i, din verklighet.
Helt okey dag i skolan! Ska dra mig hem och ha Piano lektion sen kanske träna med hästen samt själv! Woho men nu ska jag snart ta mig till rese, ska va duktig och gå faktiskt! YES!
Måndag i morron! Yes! Både glad och inte... Lite långtråkigt vart det att vara hemma men ändå skönt! Aop, idag har jag tränat, städat och staplat böcker! Min bokvägg börjar ta sig!!  Men nu ska jag ta en dusch och kanske se på film eller något.. Det löser sig!
Min vägg!
Hemma idag också! Så det blir väll att se på film och sova idag... tror dock mamma sa att jag skulle göra något men jag kommer inte ihåg...

Hittade Nellie i soffan på övervåningen när jag vaknade..
“Hope can be a powerful force. Maybe there’s no actual magic in it, but when you know what you hope for most and hold it like a light within you, you can make things happen, almost like magic.”

- Daughter of smoke and bone
Hemma igen efter en shopping dag med Sara & Izak! Jätte trevligt! Nu ska jag träna, ta en dusch och bara njuta av de sista timmarna på lovet! Men fick allt med mig lite kläder!

Bikbok:
Svarta och Blå High waist jeans
Linne
Gina Tricot:
Shorts
Lindex:
BH
Helt okey dag idag! Tränat för Sten och inte gjort mycket alls! Skönt! I morron bär det av till överby med Sara och Izak! YES! Men nu ska jag se ett till avsnitt av Gossip Girl!
Drar mig till Sara nu och färgar hennes hår!
Tröst-ätning och film på g! Ny tag i morron!
Lite utav en träningsdag idag! Snart ska jag ta mig en promenad, blir nog till skogen! Sen ska jag köra lite workouts! AWESOME! och i kväll blir det att rida Rödis och Enzo! Hoppas på att de inte kastar av mig..!
Allmänt cp dag idag!