Underbara känslan när man vaknar med huvudvärk och feber... Gott nytt år...
Shoppat igen....
Gina:
Jeans
Carlings:
Tröja
Drog med Sara en snabb sväng igår till överby!
Lovisa fotade mig lite förut! Fråga inte varför alla hamnade på sne för jag har ingen aning! Haha!
Helt okej Julafton! Dock irriterande att den dagen man får proppa i sig hur mycket mat som helst så är man inte hungrig... Aja nu ska jag se på film eller va vet jag? Ingen aning faktiskt! Haha
Har haft på mig skjorta hela dagen! Bara för att den är så mysig!
Hämtat gran och jul-pyntat idag! I morgon är det Julafon! Wooho! Nä men nu ska jag se ett eller kanske fler avsnitt av Gossip Girl, kanske gå och hämta lite julgodis!
Shopping och Julklappar från Sara!
Bikbok:
Svart och vit bh
Svarta och Vita trosor
Bianco:
Svarta skor
Julklappar från fiis Sara:
Byxor
Örhängen
Ansiktsmask
Nagellack
Enkel liten önskelista i år! Haha
Hemma efter en lång sista dag på Skolan! Vi hade volleyboll turnering och massa lekar! Sen på slutet sjöng jag och några andra! Jag sjöng "Home for christmas" det gick väll helt okej! Många blev förvånade att jag vågade! Men nu har jag lov! WOHOO!
Sitter på Birger med fiisarna och väntar på min buss! SÖTA!
Kom precis hem efter att vart på Öronmat! Riktigt duktiga! Nu blire ÖVA ÖVA och ÖVA på låten.. Ja det kan ju inte bli värre? Nä men ja, öva och ladda inför i morron! Så nu öva och sen äta!
 
Whoopp! Idag har vart en lång dag! Orkar inte gå in på detaljer! Men en sak var att jag shoppade iaf! Blev allt lite grejer!  Nu är jag tröttt men kan inte somna så ska se på film! "The art of getting by" Hoppas den är bra! I morron är det en massa möten och träffa Sara som är inplanerat!
Denna tröjan tex köpte jag! Bild från bikbok.com 
Köpte en vaxkaka till min aromabrännare! Luktar jätte gott!
Tjooohoo! Idag har vi städat! Rummet är rent och mys!
Så nu ska jag gosa ner mig och se på de delar av julkalendern jag missat och sen blire film! The perks of being a wallflower ska jag se! Hoppas den är bra!
Har min myyys kläder på mig och ser allmänt fläng ut!
Fick hem skolkataolgen idag och det första man ser när man öppnar den är att på en av bilderna där så är jag med.. Serriöst.. varför just jag..? AWKWARD!
Yes brandövning precis! Haha Diego så söt, lämnar datan och hämtar jackan och samtidigt så glömmer han lämna kvar matteboken.. så den tog han med sig ut! HAHA rädda den från elden, Magnus hans matte lärare blev i alla fall stolt! HAHA! Jaop, sitter på Ronjas kontor, varmt är det! MYS! Har lektion om typ 20 minuter så ska bara ta det lugnt tills lektionen börjar!
Nationella prooooov idag! Hoppas att det går bra men skulle inte tro det... Aja har redbullen i högsta hugg och miniräknaren också! Så ja får hoppas att inte all min tur har försvunnit!
Vi fick en ros var efter att vi lussat på Elvan! Not bad!
Kom precis hem från att ha sjungt på tomemuseet! Gick helt okey! Nu ska jag försöka städa mitt rum och göra matte... ah i alla fall försöka!
Allmänt fin bild....
BURR! Har lussat hela dagen och även åkt häst och vagn! Sista framträdandet på torget var riktigt kallt om fötterna! Men jackan och vantarna man fick låna var varma och goa! Vi fick också halsband! Jätte söta!
I swear to you, I'll never trust again.

Self-fulfilling prophecy
You're the only guaranteed loyalty
 
Well except for a few small bruises, cuts,and scars well i'm fine
 
With a broken heart
Tucked away under my sleeve
 
 
But you can blame it on me
 
 
But you went through hell
whenever you were left alone
 
My first reaction was "how dare you rob me of my trust"
 
 
The lack of self-esteem has grown on me 
I'm not as strong as I appear to be
 
I don't want to have to need someone 
But I do..
 
 
- Maria Mena
 

In my brain it's like you're dead

 

It's frighten me to death, that we'll stop talk


What if it's not a boy I cry over, what if it's one of my best friends?
 
but, what about me?
Lång dag! Haft matte och biologi samt Lucia träning! Nu vill jag bara sova men måste träna först! och duscha... Jaja det löser sig! Tart snart! Ja, har inget vettigt att säga... Vill bara sova... länge.... I morron äre någon hälsodag så ja massa gympa... Nä inte så! För trött... HAJ!
 
Bild från Cubus... men ah sån har jag köpt!